Empresa de solucions i serveis informàtics de Girona
Angle Angle Angle
Angle, solucions pel teu negoci  
Angle, professionals de la informàtica  
Angle, empresa de solucions i serveis informàtics de Girona  

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: ofertas

Filename: modulos/col_izq.php

Line Number: 134

AVIS LEGAL

ANGLE INFORMÀTICA S.L. amb l'afany de ser capdavanter en l'ús de les noves tecnologies i el gran avenç tecnològic que esta experimentant la nostra societat actual, i particularment en el marc dels serveis de la informació i del comerç electrònic que comporta el tractament de gran quantitat de dades de caràcter personal, va decidir recent estrenada la llei implantar les mesures les mesures i els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, per donar als nostres clients la total confiança de que les seves dades seran tractades amb tota la diligència i deure professional, i que només seran utilitzades per a les finalitats concertades entre ambdues parts.

Les dades personals recaptades a través de la web www.angle.cat del nostre correu electrònic angle@angle.cat són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen als nostres fitxers titularitat de ANGLE, que és així mateix responsable d'aquests fitxers. Pel que l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions a ANGLE INFORMÀTICA S.L. implica el consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en els nostres fitxers automatitzats.

El Client pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancelalació i oposició, d'acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal y demés normativa aplicable a l'efecte, mitjançant l'enviament de correu ordinari d'una sol•licitud per escrit a la següent adreça:

ANGLE INFORMÀTICA S.L. C/Riu Terri, 12, entol. - 17003 Girona

A la solilicitud s'haurà d'acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI.

Els nostres fitxers es troben inscrits en el "Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)", al que pot accedir el Client per a comprovar la situació dels mateixos.

Dades Registrals Registre Mercantil de Girona - Tom 671, Llibre 0, Secció 8, Foli 192 -Fulla número GI-12.853 - Inscripció 1ª

Inici  |  Empresa  |  Productes  |  Serveis i Solucions  |  Ofertes  |  Noticies  |  Contacte  |  Mapa web  |  Avís legal Sgm

© ANGLE INFORMÀTICA S.L., C/Riu Terri, 12, entol. - 17003 Girona Tel. 972 210 200 Fax. 972 416 801 - angle@angle.cat