Empresa de solucions i serveis informàtics de Girona
Angle Angle Angle
Angle, solucions pel teu negoci  
Angle, professionals de la informàtica  
Angle, empresa de solucions i serveis informàtics de Girona  

ÚLTIMES OFERTES

TPV TABLET CaixaNegocis

TPV TABLET CaixaNegocis

Terminal 15” + Impressora USB + Calaix

950,00 € 475,00 €

Angle Informàtica t'ofereix l’evolució del TPV actual. Un kit format per:
 - Programari especialitzat de Tpv per a retail o per a restauració (dades al núvol)   …

Servidor FUJITSU + Windows Server 2012

Servidor FUJITSU + Windows Server 2012

Bundle: Servidor FUJITSU TX1310 M1 amb Windows Server 2012

999,00 € 889,00 €

El Fujitsu PRIMERGY TX1310 M1 és ideal per a petites i mitjanes empreses,  amb  les característiques necessàries per oferir rendiment més que suficient per a totes…

Solucions

Virtualització

Virtualizar la infraestructura de servidors d’una empresa permet reduir els costos de TI i augmentar l'eficàcia, l'ús i la flexibilitat dels actius existents. A tot el món, organitzacions de totes les grandàries es beneficien de la virtualització. La virtualització proporciona una plataforma idònia per establir plans de recuperació de desastres on el temps pel restabliment de servidors o d'aplicacions caigudes pot anar des de minuts fins a poques hores.


Comprovi com es beneficiarà la seva organització al virtualizar el 100% de la infraestructura de servidors amb Angle Informàtica.


La virtualització és un sistema que permet compartir en una màquina física diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos lliures de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa. Aquest fet permet oferir, a la vegada, consolidació dels servidors de l’empresa i continuïtat del negoci. Aquestes màquines virtuals redueixen el sistema operatiu, les aplicacions i les dades a un conjunt de programari encapsulat en diversos fitxers. Moure una màquina virtual entre màquines físiques és tan simple com moure aquests fitxers i executar-los com una màquina virtual.

Inici  |  Empresa  |  Productes  |  Serveis i Solucions  |  Ofertes  |  Noticies  |  Contacte  |  Mapa web  |  Avís legal Sgm

© ANGLE INFORMÀTICA S.L., C/Riu Terri, 12, entol. - 17003 Girona Tel. 972 210 200 Fax. 972 416 801 - angle@angle.cat