Nosaltres

Angle Informàtica

ANGLE INFORMÀTICA va iniciar la seva activitat el Febrer de 1994, som una empresa de serveis informàtics. A Angle estem especialitzats en productes i serveis relacionats amb Lenovo, VMWare, Veeam, Microsoft i altres fabricants de primera línia. Productes i serveis que van des de la venda del Hardware, instal·lació de sistemes i virtualització dels mateixos, auditar empreses, fins a la implantació i manteniment d'aplicacions estàndard i a mida, adaptant-los sempre a les necessitats i filosofia dels clients.

Tenim clar que abans de tot som una empresa de serveis, i que la relació entre els clients i nosaltres comença amb el coneixement i avaluació de les seves necessitats. Els nostres esforços es centren en escoltar al client, fer atenció, resoldre i anticipar-nos als seus requeriments.

Hem procurat atendre i desenvolupar productes nosaltres mateixos, però no podem pretendre abastar-ho tot. A vegades és més fàcil llicenciar tecnologia que desenvolupar-la. El nostre objectiu, és doncs, aconseguir el millor servei, adaptant-nos a la demanda del nostre client, per això, tenim un seguit d’acords de col·laboració i distribució amb altres empreses informàtiques i de tecnologia, per donar resposta de la millor manera possible a qualsevol requeriment que se’ns pugui efectuar. Malgrat això, Angle Informàtica, sempre es responsabilitza davant del client.

L’equip que formem, és un equip compacte i especialitzat en cada una de les seves àrees, estem formats i els anys d’experiència ens ajuden a donar serveis professionals i eficients. Els nostres clients són de sectors molts diversos, des d’empreses de serveis fins a empreses de fabricació i del sector públic.

Nosaltres
Nosaltres
Nosaltres
Nosaltres
Kit DigitalImplantació de solucions digitals de pimes i autònomsLlegir més
Entorn ofimàtic al núvolL'enorn ofimàtic és la part més visible de les empreses.Llegir més
ServidorsDistribuïm i implementem servidors, tant en format torre com en format bastidor.Llegir més