Hardware

Productes de hardware destacats

A ANGLE INFORMÀTICA treballem amb fabricants líders del sector tecnològic que ofereixen productes i solucions adaptades a les necessitats canviants de les empreses.

Veure tots
Servidors i cabines de discs
Servidors i cabines de discs
A ANGLE INFORMÀTICA distribuïm i implementem servidors i sistemes d'emmagatzematge en cabina de discs del fabricat Lenovo, sobretot per sistemes virtualitzats.  Lenovo és un fabricant punter pel que fa a la gama de servidors, tant en format torre com en format bastidor. Aquests servidors permeten assegurar la disponibilitat de les dades de l'empresa, amb un mínim d’aturades per manteniment del hardware i amb la tranquil·litat de la garantia que ofereix Lenovo. Un sistema d'emmagatzematge ens permet guardar en un lloc segur dins les nostres oficines tot tipus d'informació en un conjunt únic de discos: documents, fotografies, vídeos, plànols o bases de dades extenses. És una manera d’optimitzar recursos, estalviar costos de manteniments redundants i aplicar un grau més de seguretat a les nostres dades. També disposem des servidors Power Systems (antics AS/400) són uns sistemes de gama mitja que han evolucionat cap a servidors multi departamentals amb els potents processadors Power 7 i amb opció d’integrar tots els sistemes operatius d’una empresa en una única màquina (Linux, Aix, Windows i OS/400).
Seguir llegint
Sistemes de vídeo vigilància
Sistemes de vídeo vigilància
La vídeo vigilància està a l’ordre del dia. És per això que, després d’assistir a diferents seminaris de formació, varem arribar a un acord de distribució amb una empresa líder en sistemes de vídeo vigilància i proveïdora dels productes que instal·lem als nostres clients. El producte que proposem és un producte de gama professional, inclou càmeres, vídeo gravadors i complements, com per exemple, sistemes de comptatge de persones, sistemes de control de pàrquings amb senyalització lluminosa de places lliures, sistemes de detecció de foc, etc.    
Seguir llegint