Hardware

Tots els productes de hardware

Cablejat, Comunicació i SAI
Cablejat, Comunicació i SAI
Som una empresa especialitzada en la instal·lació de qualsevol tipus de xarxa o sistema d'alimentació interrompuda (SAI). Ens encarreguem de la instal·lació i manteniment posterior tant del cablejat estructurat (veu, dades i video) com dels armaris concentradors, SAIs i centraleta telefònica. Avui en dia, és bàsic disposar d'una protecció garantida perquè els equips principals de la seva empresa no estiguin exposats als problemes elèctrics. Per tant,  us oferim una gama de productes molt àmplia i segura, tant per a protegir un únic pc com per a tota una xarxa. A l'actualitat hem apostat per fabricants ajustats a cada pressupost, dels quals en som distribuïdors oficials. En el moment de decidir pel fabricant que s’utilitzarà en la implementació de les xarxa amb o sense fil i l'armari estructurat pensem en les condicions físiques del lloc, rendiment del tràfic de comunicacions i pressupost disponible. En cada cas i conjuntament amb el client escollirem la millor opció que creiem.
Seguir llegint
PCs, portàtils i accessoris
PCs, portàtils i accessoris
A ANGLE INFORMÀTICA disposem de diferentes ofertes de portàtils, pc's de sobretaula, estacions de treball, tauletes i tot tipus d'accessoris dels principals fabricants com LENOVO o HP. Podeu consultar-nos el que volgueu, ja que col·laborem amb els majoristes més importants de la península que ens permeten poder oferir als nostres clients preus competitius i disponibilitat d’estoc. 
Seguir llegint
Servidors i cabines de discs
Servidors i cabines de discs
A ANGLE INFORMÀTICA distribuïm i implementem servidors i sistemes d'emmagatzematge en cabina de discs del fabricat Lenovo, sobretot per sistemes virtualitzats.  Lenovo és un fabricant punter pel que fa a la gama de servidors, tant en format torre com en format bastidor. Aquests servidors permeten assegurar la disponibilitat de les dades de l'empresa, amb un mínim d’aturades per manteniment del hardware i amb la tranquil·litat de la garantia que ofereix Lenovo. Un sistema d'emmagatzematge ens permet guardar en un lloc segur dins les nostres oficines tot tipus d'informació en un conjunt únic de discos: documents, fotografies, vídeos, plànols o bases de dades extenses. És una manera d’optimitzar recursos, estalviar costos de manteniments redundants i aplicar un grau més de seguretat a les nostres dades. També disposem des servidors Power Systems (antics AS/400) són uns sistemes de gama mitja que han evolucionat cap a servidors multi departamentals amb els potents processadors Power 7 i amb opció d’integrar tots els sistemes operatius d’una empresa en una única màquina (Linux, Aix, Windows i OS/400).
Seguir llegint
Sistemes d'impressió i consumibles
Sistemes d'impressió i consumibles
A Angle Informàtica col·laborem amb els majoristes de consumibles més importants de la península, que ens permeten poder oferir als nostres clients preus competitius i disponibilitat d’estoc.  Des del departament tècnic d'Angle Informàtica hem configurat i instal·lat una gran gama de sistemes d'impressió segons les necessitats del client; des de la impressió de documents ofimàtics, de gestió (albarans, factures,...), codis de barra o targetes magnètiques fins a sistemes multifunció o d’impressió per a grans volums a través d’impressores departamentals. Actualment estem treballant amb els fabricants Canon, Lexmark, Brother, Xerox, Zebra, ... 
Seguir llegint
Sistemes de vídeo vigilància
Sistemes de vídeo vigilància
La vídeo vigilància està a l’ordre del dia. És per això que, després d’assistir a diferents seminaris de formació, varem arribar a un acord de distribució amb una empresa líder en sistemes de vídeo vigilància i proveïdora dels productes que instal·lem als nostres clients. El producte que proposem és un producte de gama professional, inclou càmeres, vídeo gravadors i complements, com per exemple, sistemes de comptatge de persones, sistemes de control de pàrquings amb senyalització lluminosa de places lliures, sistemes de detecció de foc, etc.    
Seguir llegint