Solucions

Solucions destacades

A Angle Informàtica disposem d’un catàleg de solucions que és el resultat dels anys de treball amb els nostres clients i l’esforç per a intentar estandaritzar aquells projectes que són viables.

Veure tots
Ciberseguretat
Ciberseguretat
La ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat. Angle Informàtica us ofereix un nou sistema avançat d’intel·ligència artificial que permet l’autogestió de la seguretat de la seva empresa i analitzar la seva infraestructura en dos tipus d’auditoria: interna (xarxa local) i externa (comunicacions, web,...). Com a resultat de l’auditoria es podrà conèixer l’estat de la seguretat dels seus sistemes informàtics de forma permanent (24hores x 7dies) , es podran gestionar les millores a fer i s’augmentarà l’eficiència del departament IT. Tot per un cost reduït. Auditoria Interna: Analitza la infraestructura local de l’empresa a través de la xarxa i avisa sobre els punts febles o forats de seguretat trobats.Aquesta auditoria fa servir metodologies de prova, verificació i validació d’amenaces als dispositius IP de la xarxa (marc de treball ISACA). Opcionalment, amb la modalitat 24x7 podrà fer un seguiment permanent de l’estat de la seguretat. Auditoria Externa: Utilitzant la mateixa metodologia que l’auditoria interna però tenint en compte que ara estem en un entorn d’internet o comunicacions (Domini de l’empresa).Funciona 24x7 i controla els possibles accessos externs a la nostra empresa a través de la pàgina web o de l’ERP, CRM, intranet, aplicacions mòbils, etc. (ja estiguin en els servidors propis de l’empresa o en servidors d’empreses subcontractades), controla també les Vpn i/o router de què disposi l’empresa.
Seguir llegint
Virtualització
Virtualització
Virtualizar la infraestructura de servidors d’una empresa permet reduir els costos de TI i augmentar l'eficàcia, l'ús i la flexibilitat dels actius existents. A tot el món, organitzacions de totes les grandàries es beneficien de la virtualització. La virtualització proporciona una plataforma idònia per establir plans de recuperació de desastres on el temps pel restabliment de servidors o d'aplicacions caigudes pot anar des de minuts fins a poques hores. Comprovi com es beneficiarà la seva organització al virtualizar el 100% de la infraestructura de servidors amb Angle Informàtica. La virtualització és un sistema que permet compartir en una màquina física diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos lliures de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa. Aquest fet permet oferir, a la vegada, consolidació dels servidors de l’empresa i continuïtat del negoci. Aquestes màquines virtuals redueixen el sistema operatiu, les aplicacions i les dades a un conjunt de programari encapsulat en diversos fitxers. Moure una màquina virtual entre màquines físiques és tan simple com moure aquests fitxers i executar-los com una màquina virtual.
Seguir llegint