Solucions

Totes les solucions

Ciberseguretat
Ciberseguretat
La ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat. Angle Informàtica us ofereix un nou sistema avançat d’intel·ligència artificial que permet l’autogestió de la seguretat de la seva empresa i analitzar la seva infraestructura en dos tipus d’auditoria: interna (xarxa local) i externa (comunicacions, web,...). Com a resultat de l’auditoria es podrà conèixer l’estat de la seguretat dels seus sistemes informàtics de forma permanent (24hores x 7dies) , es podran gestionar les millores a fer i s’augmentarà l’eficiència del departament IT. Tot per un cost reduït. Auditoria Interna: Analitza la infraestructura local de l’empresa a través de la xarxa i avisa sobre els punts febles o forats de seguretat trobats.Aquesta auditoria fa servir metodologies de prova, verificació i validació d’amenaces als dispositius IP de la xarxa (marc de treball ISACA). Opcionalment, amb la modalitat 24x7 podrà fer un seguiment permanent de l’estat de la seguretat. Auditoria Externa: Utilitzant la mateixa metodologia que l’auditoria interna però tenint en compte que ara estem en un entorn d’internet o comunicacions (Domini de l’empresa).Funciona 24x7 i controla els possibles accessos externs a la nostra empresa a través de la pàgina web o de l’ERP, CRM, intranet, aplicacions mòbils, etc. (ja estiguin en els servidors propis de l’empresa o en servidors d’empreses subcontractades), controla també les Vpn i/o router de què disposi l’empresa.
Seguir llegint
Copia de seguretat al núvol
Copia de seguretat al núvol
La informació de l’empresa és un actiu molt valuós. La possible pèrdua d’aquesta informació és un mal irreparable per a la empresa. Avui en dia, moltes empreses encara no tenen automatitzat el procés de còpia de les dades corporatives a servidors externs. Angle Informàtica proposem tot un seguit de serveis de còpia remota de les dades de l’empresa que engloba, des de la copia d'un ordinador o servidor físic fins a la copia de grans xarxes corporatives. El nostre compromís és oferir la millor solució als nostres clients i garantir la realització i disposició de les còpies.
Seguir llegint
Estocs, aprovisionament i control
Estocs, aprovisionament i control
Angle Informàtica us ofereix diferents solucions d’aprovisionament i control d’estoc a través de terminals de ràdio freqüència. Aquesta solució ens permet connectar-nos directament a un servidor (Windows o System i) i utilitzar els programes que hem desenvolupat el quals actualitzen les bases de dades de L’ERP instal·lat, i tot això on-line, sense necessitat de traspassos posteriors d’informació. En aquesta línia i d’una manera simplificada podem: Accedir a les comandes de compra pendents de recepcionar i fer la recepció de materials imprimint una etiqueta si és el cas. Fer el procés de vendes a clients a través del terminal utilitzant codis de barra i imprimint els albarans a les impressores de la xarxa o a impressores portàtils. Fer un recompte d’inventari per famílies o per ubicacions i sense haver d’aturar l’empresa. Consultar en tot moment a on està ubicat o bé a on cal ubicar un producte. Ajudar en el procés d’aprovisionament de materials marcant in-situ sobre les referències que en volem fer comanda de compra.
Seguir llegint
Factura electrònica i Digitalització
Factura electrònica i Digitalització
Una factura electrònica és un document digital que substitueix a la factura tradicional, és a dir, una factura electrònica no és més que la representació informàtica d'aquest document, generat i mantingut electrònicament, que reemplaça al document físic però amb idèntic valor legal a aquest gràcies a la signatura digital. Amb la factura electrònica ja no haurà d'assumir el cost d'imprimir les factures, evitarà el temps dedicat a ensobrar-les, s'estalvia el cost en temps i diners de l'enviament postal, el lliurament és immediat i col·labora a eliminar l'impacte ambiental que provoca el paper. Comenci a estalviar amb la factua electronica sense necessitat de realitzar grans inversions. Aquesta solució  funciona com una impressora més de l'ordinador, i per tant, funciona des de qualsevol programa de gestió de forma immediata. A més, inclou un assistent de configuració que en uns minuts li permetrà començar a enviar factures de forma automàtica. La configuració de la solució pot ser realitzada sense necessitat de coneixements tècnics. La solució integra el servei de signatura electrònica de llarga durada verificada en origen, cada signatura inclou la validació del certificat i el segell de temps, per tant, el receptor disposa de tots els elements de confiança sobre la signatura sense necessitat de realitzar processos manuals. També permet enviar les seves factures a través del servei de notificació telemàtica eNotificación que fa que cada factura compti amb les actes signades i datades dels moments d'enviament i lliurament. Amb un complement addicional de Digitalització, el programa ens permetrà arxivar també les factures de compra dels proveïdors o altres documents que ens pugui interessar arxivar. L'objectiu: Oficina sense papers.
Seguir llegint
Facturació en el núvol
Facturació en el núvol
Keyandcloud és un programari de facturació en el núvol (on-line) per a pimes, autònoms i emprenedors. Està disponible a Internet sota la modalitat de pagament per ús, enfront de les solucions tradicionals de pagament per llicència. - Crea Pressupostos, Factures, Compres, Despeses, Remeses SEPA, Periodicitats, Estocs, Cartera d'efectes, etc. - Es multiempresa, multiusuari i multidivisa. Tot 100% on-line!.  - Importa i/o exporta dades a A3, ContaPlus, Sage Murano, etc.  - Gestió documental compatible amb Drop Box - Suport on-line gratuït i contacte directe amb Assessoria comptable Keyandcloud millora l'experiència d'usuari a través d'una simplificació en l'ús de l'eina, amb la possibilitat d'accedir des de qualsevol lloc i dispositiu. Video demostració        Registre
Seguir llegint
Videovigilància i comptatge persones
Videovigilància i comptatge persones
Angle informatica disposa de solucions professionals de vídeo per vigilar i controlar el seu negoci tant local com remotament des d'internet. Els sistemes de videovigilància li permeten veure les camaras del seu negoci en qualsevol moment i des de qualsevol part del món solament amb una conexió a internet. La videovigilància té un efecte dissuassori molt gran i disposem d'un ventall gran tant de videogravadors com de càmeres per exterior o per interior, nocturnes o no. Treballem amb les dues tecnologies que hi ha actualment al mercat, la teconologia analògica tradicional i la tecnologia Ip cada una d'elles igualment vàlides en funció de l'ubicació del sistema de videovigilància. Com a opció es pot incorporar un sistema de comptatge de persones a través d’uns sensors fotoelèctrics econòmics i fàcils d’instal.lar.
Seguir llegint
Virtualització
Virtualització
Virtualizar la infraestructura de servidors d’una empresa permet reduir els costos de TI i augmentar l'eficàcia, l'ús i la flexibilitat dels actius existents. A tot el món, organitzacions de totes les grandàries es beneficien de la virtualització. La virtualització proporciona una plataforma idònia per establir plans de recuperació de desastres on el temps pel restabliment de servidors o d'aplicacions caigudes pot anar des de minuts fins a poques hores. Comprovi com es beneficiarà la seva organització al virtualizar el 100% de la infraestructura de servidors amb Angle Informàtica. La virtualització és un sistema que permet compartir en una màquina física diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos lliures de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa. Aquest fet permet oferir, a la vegada, consolidació dels servidors de l’empresa i continuïtat del negoci. Aquestes màquines virtuals redueixen el sistema operatiu, les aplicacions i les dades a un conjunt de programari encapsulat en diversos fitxers. Moure una màquina virtual entre màquines físiques és tan simple com moure aquests fitxers i executar-los com una màquina virtual.
Seguir llegint